Start av nytt system för Ösmo Simsällskap

  • 11 jan 2023

Nu är vi nära att starta upp nya systemet för Ösmo SS. Medlemmar kommer att få mail utskickat fredag 13 januari (och inga skämt om fredag 13 nu...).

Planen är att alla som var aktiva förra terminen på fredag kommer att få ett mail för aktivering av konton på www.osmosim.se. Det är viktigt att ni loggar på med barnens personnummer (eller ert eget om ni är ledare eller mastersimmare). 

Efter inloggningen uppmanas ni att kontrollera och uppdatera kontaktuppgifter. Om ni lägger in uppgifter om målsmän så hoppas vi att SMS grupperna skall fungera bättre så att alla som behöver får information. De gamla SMS grupperna kommer att stängas under vecka 3 och ersättas av nya.

Efterhand som terminen går kommer ni kunna följa barnens utveckling på hemsidan efter inloggningen. Färdigheter och märken kommer att dokumenteras direkt där så att vi enklare kan flytta barnen efter terminen.

Under vecka 3 öppnar vi bokningen till de få platser som vi kommer att kunna erbjuda. Sedan drar de yngre grupperna igång den 21-22 januari.

Ledare och tränare har inte fått någon djupare utbildning i det nya systemet, så ha överseende med att det kan bli lite rörigt/rörligt de första veckorna. Tillsammans hjälps vi åt.