Ny gruppstruktur

  • 13 jan 2014

Ny gruppindelning för Ösmo simsällskap.

Ny gruppindelning för Ösmo simsällskap.

 

Till alla berörda i Ösmo simsällskap.

 

I vårt arbete att förbättra förutsättningarna för våra simmare i klubben så har Ösmo simsällskap gjort om gruppstrukturen. När vi har gjort om strukturen har vi gjort det så att vi lättare kan påvisa vad målen för gruppen är. Detta underlättar både för tränare samt för simmare. Den nya strukturen påverkar under vårterminen framför allt de simmare som har tillhört teknikgrupperna samt de äldre simmarna. Därför redovisar vi bara Teknikgrupperna och uppåt i kunskap och ålder:

 

Teknik 1     - 2 träningstillfällen per vecka (Torsdag, Söndag)

Teknik 2     - 2 träningstillfällen per vecka (Torsdag, Söndag)

Teknik 3     - 3 träningstillfällen per vecka (Tisdag, Torsdag, Söndag)

C-gruppen    - 4 träningstillfällen per vecka (Måndag, Tisdag, Torsdag, Söndag)

B-gruppen    - 5 träningstillfällen per vecka (Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag, Söndag)

Simma För Livet    - 5 träningstillfällen per vecka (Måndag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Söndag)

Masters        - 3 träningstillfällen per vecka (Torsdag, Fredag, Söndag)

 

Ett annat steg i detta arbete är att vi kommer att ha fler tränare att tillgå då vi försöker att placera de tränare vi har i en “tränarpool” där man kan byta tränare vid olika tillfällen för att få specialkunskap som vissa har. Varje grupp kommer dock att ha en ansvarig för gruppen så man alltid vet var man kan vända sig i frågor gällande gruppen. Varje tränare kommer att meddela vad det är som gäller.

 

Det kommer att vara litet av en inkörningsperiod innan den nya strukturen har satt sig hos både simmarna och tränarna. Vi ber er därför ha litet överseende med detta. Om ni har frågor eller förslag så är det bara att höra av sig till oss i Ösmo simsällskap eller tränaren för gruppen.

 

Den nya strukturen börjar gälla från och med nu på söndag (2014-01-19). Respektive tränare kommer att höra av sig med vilka simmare som tillhör respektive grupp.

 

Mvh,


Ösmo simsällskap