Träningsavgifter

ÖSS

Ösmo Simsällskap är en ideell förening som hyr bassängtid i Ösmo simhall. För att vi ska ha råd att hyra de banor vi behöver för träning av simmarna så är vi naturligtvis i behov av pengar. En stor del av hyran betalar vi med träningsavgifterna.

Om du vill använda vårt gym när ditt barn simtränar så kan du göra det mot en avgift på 200:- / termin om du har betalat Familjemedlemsavgiften. Om du betalar in 200:- extra och anger namn i meddelanderutan, så får du ett giltigt kort på postensom gäller för ett tillfälle i veckan som ert barn simtränar.

För att vara med i någon simgrupp så måste medlemsavgiften betalas. I avgiften ingår bland annat vår medlemsförsäkring.

Avgifterna är enligt följande:

Medlemsavgift: 400/år

Familjeavgift: 700/år

Om man går med efter 1/7 så är avgiften

Medlemsavgift 200/halvår

Familjeavgift 350/halvår

Baddaren, Minisim, Sködpaddan, Pigvinen, Fisken samt Hajen: 700/termin

Teknik 1+ Teknik 2: 1000/termin

Teknik 3+ C/B Gruppen: 1200/termin

Masters:

Avgift 49 kr per gång upp till och med 19 gånger per termin.
Betalas till via swish eller till bankgiro. Betala per gång, per ett antal gånger eller alla 19 gånger.

Babysim: 1200.- / kurs

Betala på vårt bankgiro 5909-4383. Ange vem som betalar och för vad.

Exempel

• Ett barn som går i Fisken på vårterminen betalar 400 kr i medlemsavgift samt 700 kr i terminsavgift. Under höstterminen går barnet fortsatt i Fisken och betalar då 700 kr i terminsavgift.
  • En familj har ett barn som går i Fisken och ett barn i Hajen. Det blir då familjeavgift på 700 kr samt två terminsavgifter på 700 kr. Går barnen kvar i samma grupper blir det två terminsavgifter på 700 kr.
  • Ett barn börjar i Fisken på höstterminen. Det blir då 200 kr i medlemsavgift och 700 kr i terminsavgift.
  • Om ni har hetalat medlemsavgift om 400 kr för ett barn under vårterminen och sedan får med ett eller flera syskon till höstterminen betalar ni 150 kr extra i familjeavgift och sedan respektive terminsavgift.

Uppdaterad: 11 DEC 2017 19:50 Skribent: Per Johnsson