Hoppa till sidans innehåll

Simträning 2021 - Anmälan öppen

01 SEP 2021 20:40
Det är många som tycker att simning är en fantastisk tränings- och tävlingsform. Det är faktiskt så många att vi inte ens är i närheten av att kunna erbjuda alla som är intresserade av att komma till oss.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 20:40

Det finns så många som vill simma att det inte går att erbjuda alla som vill plats.

Det är många som tycker att simning är en fantastisk tränings- och tävlingsform. Det är faktiskt så många att vi inte ens är i närheten av att kunna erbjuda alla som är intresserade av att komma till oss. Vi bedriver inte simskola, utan har som ett långsiktigt mål att träna simmare mot en livslång träning i tävlingsformerna inom simning. Självklart finns leken och leendet i fokus ända till barnet själv hittat sin egen drivkraft.

Vi är en ideell förening där alla ledare och tränare lägger sin fritid för att barnen skall få en så bra vattenvana och träning som möjligt. Vi kan dock inte erbjuda fler platser än vi har ledare och bassängtid. Eftersom det dessutom finns kvar en smittspridning måste vi planera verksamheten så att vi kan hålla avstånd.

Vi kommer för höstterminen 2021 att kunna erbjuda ett litet antal platser.

Tolv extra platser på attraktiv tid!

Vi skulle dessutom kunna erbjuda upp till tolv barn plats i grupp som Baddaren eller Pingvinen på torsdagar 16.30-17.30 om det finns några som kan vara ledare för gruppen. Vi hjälper till med administrationen och dessutom finns ett antal bra förmåner för dem som blir tränare. Läs mer om de grupper som kan bli aktuella här.

Tillgängliga platser: 

Barn födda 2018-2019: 4 platser

Inga förkunskaper, träning söndag förmiddag

Barn födda 2017: 13 platser

Inga förkunskaper, nio platser på lördag förmiddag och fyra platser på söndag förmiddag.

Barn födda 2015: 2 plats

Förkunskaper: 10 meters simning i mag- respektive ryggläge. All undervisning i stora bassängen, söndag förmiddag

Barn födda 2013-2015: 6 platser

Förkunskapskrav: 25 m frisim, 25 m bröstsim, 25 m ryggsim och 50 m valfritt simsätt samt dyk från kanten. All undervisning i stora bassängen. Söndag förmiddag Det är ännu inte klart när denna grupp kan starta, men vi hoppas ha det klart inom två till tre veckor.

Vad händer nu?

Kontakta This is a mailto link. Vi behöver namn, födelseår och en kort beskrivning av vilken nivå som ni anser att ert barn ligger på. Vi kommer därefter att kalla till ett prova på tillfälle där vi ser till att ert barn kommer i rätt grupp. Vi kommer att höra av oss senast fredag om ni har fått en plats. Om du är intresserad av att vara med att starta en grupp på torsdagar har du självklart företräde till platsen

Terminsavgiften är 700 kr och för den som inte har betalat familjeavgift under vårterminen tillkommer en medlemsavgift på 200 kr. Ni kommer att få mer information från tränarna efter första träningstillfället.

Skribent: Sven Öhman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ösmo SS - Simidrott
Box 9
14821 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info