Hoppa till sidans innehåll

Föreningskväll

08 DEC 2016 14:43
Handla på Teamsportia Öss tjänar pengar
  • Skapad: 08 DEC 2016 14:43

Vi på Team Sportia Nynäshamn tänkte ta tillfället i akt att nu under julhandeln hjälpa er att fylla på lagkassorna lite!

Vi bjuder därför in er på en föreningskväll hos oss där vi gör ett riktigt specialupplägg som gagnar främst lagen i era föreningar men även den individuelle medlemmen.

När en av era medlemmar handlar denna kväll så får han/hon 10% rabatt på ALLA ordinariepriser i butiken. DESSUTOM så får laget som denne medlem representerar 10% av den totala köpeskillingen insatt på sitt konto också (medlemmen KAN välja att avstå sin rabatt och låta oss sätta in 20% av köpesumman på lagets konto). OBS: Köper medlemmen en annonserad/read vara så betalar medlemmen det priset men Team Sportia sätter ÄNDÅ in 10% av det totala köpbeloppet till lagkassan. 

När: Tisdagen den 13:e December (Lucia jobbar i kassan) Var: Team Sportia Nynäshamn (Ingång baksidan, från stora parkeringen) Tid: 19:00-22:00 Denna inbjudan går ut till alla föreningar som har någon form av samarb

Skribent: Nicklas Sandman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Ösmo SS - Simidrott
Box 9
14821 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info