Träningsavgifter

ÖSS

Ösmo Simsällskap är en ideell förening som hyr bassängtid i Ösmo simhall. För att vi ska ha råd att hyra de banor vi behöver för träning av simmarna så är vi naturligtvis i behov av pengar. En stor del av hyran betalar vi med träningsavgifterna.

Om du vill använda vårt gym när ditt barn simtränar så kan du göra det mot en avgift på 200:- / termin om du har betalat Familjemedlemsavgiften. Om du betalar in 200:- extra och anger namn i meddelanderutan, så får du ett giltigt kort på postensom gäller för ett tillfälle i veckan som ert barn simtränar.

För att vara med i någon simgrupp så måste medlemsavgiften betalas. I avgiften ingår bland annat vår medlemsförsäkring.

Avgifterna är enligt följande:

Medlemsavgift: 400/år

Familjeavgift: 700/år

Om man går med efter 1/7 så är avgiften

Medlemsavgift 200/halvår

Familjeavgift 350/halvår

Simaktivitet 1 gång/vecka: 650/termin

Simaktivitet 2 gånger/vecka: 900/termin

Simaktivitet 3 eller fler gånger/vecka: 1100/termin

Babysim: 1500.- / kurs

Vuxencrawl: 1500.- / kurs

Betala på vårt bankgiro 5909-4383.

Ange vem som betalar och för vad.

Dokument med avgiftsinformation

Uppdaterad: 2017-04-22 22:10
Skribent: Per Johnsson

Vi finns på facebook. Gilla oss och se uppdateringar direkt i ditt facebook-flöde.