Ösmo Race HT 2012

Ösmo race HT 2012

12 DEC 2012 23:06
Ösmo race hölls på söndagen den 9 december.
  • Skapad: 12 DEC 2012 23:06

Under söndagseftermiddagen var det återigen full fart i Ösmo simhall.

Ösmo simsällskap samlades för att traditionsenliga genomföra höstens upplaga av ”klubbmästerskapet”  Ösmo race. I år var det extra många simmare som ställde upp och det var länge sedan vi hade en så stor åldersspridning och så många av klubbens olika nivåer representerade som denna gång. Simmarna som deltog är 5-26 år gamla och representerade allt från simmare som nyligen lärt sig simma 25 meter till klubbens A-grupp. Den yngsta deltagare som är född 2007 genomförde, precis som många av de andra lite yngre simmarna, sin allra första tävling. Trots debut och lite nervositet visade de upp sina färdigheter i vattnet på ett mycket fint sätt. Under tävling kunde vi även se många av klubbens mer erfarna tävlingssimmare kämpa för att få så bra tider som möjligt. Många fina tider noterades och en och annan kunde nöjt lämna tävlingen med ett nytt personligt rekord.

Utöver själva simtävlingen återupptogs även traditionen med simsällskapets egna luciatåg.

Alla som var med i simhallen kunde avnjuta en mycket stämningsfull stund med ett simmande luciatåg, fin sång och diktuppläsning. Luciatåget blev mycket uppskattat och förhoppningen är att detta återigen blir en tradition som återkommer år efter år.

Bilder.

Resultat.