Filbyter Cup i Linköping

2017-05-23 01:03
Många fina resultat i helgens tävlingar
  • Uppdaterad: 2017-05-23 02:02

Helgens tävlingar i Linköping bjöd på både solsken och många fina resultat och personliga rekord av alla simmarna. Det blev till och med några medaljer!

Att tävla i lång bassäng utomhus är helt fantastiskt när vädret är på rätt humör, men bjuder också på utmaningar, som att simma rakt på ryggsim med solen i ögonen. Det gäller också att klä sig rätt och att inte bli för solbränd.

Ni skötte er mycket bra på alla sätt och jag tror att alla har berikats med ett stort mått erfarenhet!

Grattis Fredrik Karlsson som simmade 50m bröst på 42,00 och har därmed klarat kvaltiden till Masters VM i Budapest i sommar.

Fiona Karlsson satte nytt klubbrekord i lång bana för Damer 14 år och yngre på 100m bröstsim  med tiden 1:31,37. Det gamla rekordet 1:32,81 var från 2012 och innehades av Kristina Johnsson. Fiona slog även Kristinas klubbrekord på 50m bröstsim för ett par veckor sedan i Täby med fina tiden 41,60.

Mattias Kvist putsade också några rekordtider i 50m bassäng.

Resultaten från Filbyter Cup finns här

Du hittar klubbrekorden här

Skribent: Håkan Kvist
Epost: Adressen Gömd

Vi finns på facebook. Gilla oss och se uppdateringar direkt i ditt facebook-flöde.