Övergripande mål och viljeinriktning:

Som tränare har du ett ansvar gentemot klubben och våra medlemmar att utföra
träning/simundervisning i simteknik på ett respektfullt och ödmjukt sätt.

• Vi strävar efter att vara en mångkulturell organisation där alla är välkomna oavsett etnisk bakgrund.
  • Vi vill motverka diskriminering av alla slag och har en jämlik helhetssyn där alla får plats.
  • Vår uppgift är att alltid tänka på vad som är bäst för den aktiva utövaren.
  • Vi använder oss av programmet En svensk simlinje för att veta vilka huvudmål och delmål vi har inom våra grupper.
  • Vi jobbar med fjärilsim som första simsätt för barnen att lära sig, något vi
    förmodligen är ensamma om i Sverige/världen (?). Fjäril är ett enkelt simsätt att lära sig efter att barnet blivit vattenvant.

Vår målsättning:

• Är att vi inom grupperna når våra uppsatta mål inom utsatt tid med engagemang från våra simmare.

Våra mål inom simklubben ska vara:

• Specifika (underlag för åtgärder)
  • Mätbara (och mätas)
  • Accepterade (alla ska var med och vilja jobba mot målet)
  • Relevanta och Realistiska (går det, är det rätt metod etc.)
  • Tidsatta (för att veta när man nått målet och för att då sätta nya mål)
  • Användbara (är målet ?riktat? mot visionen och kan man forma nästa mål efter?)
  • Vidare är vår målsättning även att alla våra simtränare ska ha tillämplig form av simutbildning och årligen utbilda sig inom hjärt- och lungräddning.

Vår vision:

• Vi ska nå de uppsatta mål som finns inom grupperna på utsatta tider och ha visionen att erbjuda ett starkt motstånd som tävlingsklubb gentemot andra Sthlms.klubbar.
  • Vår vision är vidare att främja simkunnigheten i Nynäshamns kommun med omnejd.
  • Vi vill också lyckas ge så många inom kommunen som möjligt möjlighet att lära sig hantera nödsituationer i och vid vatten och ha kunskaper i livräddande första hjälpen.
Uppdaterad: 2017-02-10 11:42

Vi finns på facebook. Gilla oss och se uppdateringar direkt i ditt facebook-flöde.